VILLAMOSSÁGI ÁLOMÁLLÁSOK
KIKNEK?

Tapasztalt villanyszerelőknek és képzettség nélküli pályakezdőknek is.


HOL?

Szegeden és ország egész területén.


MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Átlagon felüli kereseti lehetőség, bejelentett egy műszakos munkaviszony, túlóra lehetőség dupla fizetésért, fizetett bejárás vagy ingyenes szállás, fizetésen felüli projektpénz.


TÉGED MELYIK ÁLLÁS ÉRDEKEL?


VILLANYSZERELŐ

Tapasztalt villanyszerelőként olyan helyet keresel, ahol a jó fizetés és az elismerés nem csak ígért? Kiemelt kereseti lehetőséggel, pontos kifizetésekkel, ingyen szállással vagy fizetett bejárással és emberséges bánásmóddal várunk téged is csapatunkba. Add le a jelentkezésed még ma!


GYENGEÁRAMÚ SZERELŐ

Értesz a gyengeáramú/vagyonvédelmi rendszerek szereléséhez, és ezért szeretnél átlagon felüli bért hazavinni? Mindezt egy betonbiztos cégnél, bejelentett munkaviszonyban? Akkor kattints az alábbi gombra, és add le a jelentkezésed FÉL PERC alatt! Egy páratlan ajánlattal várunk téged is!


SZERELŐ SEGÉD

Sosem foglalkoztál villamossággal, és végzettséged sincs? Ettől még rengeteget tudsz segíteni nekünk az előkészületi munkákban. Mi pedig  átlagon felüli fizetéssel, pontos elszámolásokkal és sok egyéb juttatással honoráljuk a munkádat. Megtanítjuk, csinálod, és menni fog!