Érdekel a kereskedelmi terület?

Legyél Te az új

KERESKEDELMI KOLLÉGÁNK!

JÓL FIZETŐ

KERESKEDELMI

álláslehetőségek

SZEGEDEN és környékén

akár végzettség nélkül is!

Válaszd ki,

hogy melyik munkakörben tudnád

a leginkább elképzelni magad!

(Jelenleg egyik pozícióra sem keresünk új munkatáársat.)


TERÜLETI KÉPVISELŐ

(Jelenleg nem elérhető!!!)

Ha szeretsz jönni-menni, emberekkel foglalkozni, és alapvetően műszaki beállítottságú vagy, akkor ezt az állást imádni fogod! A munkád során biztonság-technikai eszközökkel (riasztók, kamerarendszerek, stb.) fogsz foglalkozni, és cégünk képviseletét fogod ellátni a külsős partnereink előtt. Feladataid lesznek a meglévő és új ügyfelei meglátogatása, rendelések felvétele, eszközeink bemutatása, értékesítése, kapcsolattartás.

Munkarend: Hétfőtől péntekig rugalmas időbeosztásban dolgozhatsz a tárgyalásaid időpontja és helyszíne függvényében.

Juttatás: FIX alap + forgalom utáni jutalék

Amit kérünk: értékesítési tapasztalat, B kategóriás jogosítvány, jó kommunikációs készség, Excel és Word ismeretek, nagyfokú önállóság és problémamegoldó készség.

Nézd meg a juttatásokat lentebb görgetve!


KERESKEDELMI ASSZISZTENS

(Jelenleg nem elérhető!!!)

Ha érdekel a kereskedelmi terület, viszont a sok utazgatás helyett inkább egy kényelmes irodában üldögélnél munkaidőben, akkor nem kérdés, hogy ez a te állásod! Csupán annyit kérünk, hogy folyékonyan tudj kommunikálni angolul mind szóban, mind írásban. Ez azért fontos, mert a beszállítókkal sokszor angolul kell majd beszélned. Minden más magyarul megy: rendelések felvétele, kiosztása, ellenőrzése, kereskedők segítése, kiszállítandó csomagok előkészíttetése, stb.

Családbarát munkarend: Hétfőtől péntekig 8:00 - 16:00 óráig

Juttatás: FIX alap + bónuszok

Amit kérünk: érettségi, tárgyalóképes angol nyelvtudás (nem a nyelvvizsga típusa számít), Excel és Word ismeretek, kiváló problémamegoldó készség.


ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS

(Jelenleg nem elérhető!!!)

Otthonosan mozogsz az építőiparban, és erről szívesen beszélgetnél másokkal is? Olyan helyet keresel, ahol kortól és végezettségtől függetlenül is sikeres lehetsz? Akkor ezt az állást Neked találtuk ki! Képviseld villanyszerelési szakterületünket külsős üzletfelink előtt! A munkád során meglévő és új partnereket (generál-kivitelezőket, gyárakat, ipari parkokat) fogsz felkeresni, akik számára segítesz népszerűsíteni a szolgáltatásunkat.

Családbarát munkarend: Hétfőtől péntekig 8:00 - 16:00 óráig

Juttatás: FIX alap + forgalom utáni jutalék

Amit kérünk:  B kategórás jogosítvány, jó kommunikációs készség, Excel és Word ismeretek, nagyfokú önállóság és problémamegoldó készség.


Mire

számíthatsz

nálunk?KIEMELT BÉREZÉS

Bármelyik munkakört is választod, biztos lehetsz benne, hogy a munkádat kimagasló fizetéssel díjazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk.

MÉG EGY KIS PLUSZ...

Projekteken dolgozunk, melyek lezárása után komoly összegű projektpénznek lehetsz a gazdája! Természetesen a fizetéseden felül!

CÉGES AUTÓ

Területi képviselőként a céges utazásaidhoz kényelmes céges autót biztosítunk, amit ésszerű határok között akár saját célra is haszálhatsz.

CÉGES LAPTOP és TELEFON

A gördülékeny munkavégzéshez szükséged lesz egy jó laptopra és okostelefonra is. Nálunk alap, hogy ezeket az eszközöket ingyenesen biztosítjuk Neked!

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen a törvény adta kereteken belül megtérítjük a munkába járásod költségeit (MÁV, Volán bérletek).

BETONBIZTOS CÉG

Hosszú távú megrendelésekkel rendelkezünk, így nem csak idény jellegű, hanem állandó munkalehetőséget biztosítunk dolgozóinknak.

EMBERKÖZPONTÚ SZEMLÉLET

Fontos a munka, de nem minden áron. Figyelünk a munkavállalóink emberi oldalára is, mert a precíz, pontos munkavégzés feltétele, hogy jól érezd magad a csapatunk tagjaként!

NE MARADJ LE!

Az álláshirdetésünk nem örök érvényű. Ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre. A felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít.

KERESS JOBBAN - ÉLJ JOBBAN!


Ha Te is szeretnél kereskedelmi területen jól keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol biztos karriert és jövőt építhetsz magad és a családod számára is, akkor add le jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.

Adataid törlését az alábbi linken történő e-mail küldéssel bármikor kérheted Tőlünk.